ADANA 32 °C
En Düşük 22 °C
En Yüksek 32 °C
IMKB : 60.856
Dolar : 1,7575
Euro : 2,3265
Altın : 660,80
Karakter Boyutu :
Bacağından bıçaklanan genç öldü!

Bacağından bıçaklanan genç öldü!

21 Ocak 2012 14:14 CumartesiAdana'da 22 yaşındaki Eyüp Göz, parkta tartıştığı arkadaşı 18 yaşındaki Serhat Ertaş'ı sol bacağından bıçaklayarak öldürdü.

Merkez Yüreğir İlçesi'nin 19 Mayıs Mahallesi'nde oturan Serhat Ertaş, perşembe günü akşam saatlerinde Eyüp Göz ile belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Araya giren arkadaşları, iki gencin kavgasını büyümeden önledi.
Bir gün sonra işe gitmek için evden çıkan motosiklet tamircisi Eyüp Göz, 19 Mayıs Mahalle Muhtarlığı'nın bulunduğu parktan geçerken Serhat Ertaş ile karşılaştı. İki genç, yeniden tartışmaya başladı. İddiaya göre, tartışmanın yumruklu kavgaya dönüşmesi üzerine Eyüp Göz yanında taşıdığı bıçağı Serhat Ertaş'ın sol bacağına sapladı. Serhat Ertaş, aldığı tek bıçak darbesiyle yaralandı. Yapılan ilk müdahalenin ardından Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Serhat Ertaş ameliyata alındı. Atardamarı kesilen Serhat Ertaş, 13 ünite kan verilmesine karşın kurtarılamadı.

Sabah saatlerinde ölen Ertaş'ın cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, polis olaydan sonra kaçan Eyüp Göz'ü yakalamak için çalışma başlattı.

Bu elma her derde deva!
Bu haber toplam (488) defa okunmuştur.

ETİKETLER

adana - bıçaklama -

ADANA / YÜREĞİR - HABERLERİ